Stichting Thomas More

From SPIRIN
Jump to: navigation, search

Logo-thomas-more-radboud-385x70.png

's Hertogenbosch

publicaties en nieuwsbrief

Stichting Thomas More - vorheen Radboudstichting


  • Over Stichting Thomas More

Stichting Thomas More vormt een uniek netwerk van mannen en vrouwen die verdieping zoeken in hun persoonlijke, professionele en maatschappelijke leven. Voorheen bekend als Radboudstichting werkt Thomas More al meer dan een eeuw aan het levend houden van de katholieke traditie onder hoger opgeleiden.


  • Het visioen van Thomas More

De stichting verandert anno 2010 (...) haar naam in 'Stichting Thomas More'. Sir Thomas More namelijk ontwikkelde aan het begin de van de moderne tijd samen met zijn vriend Erasmus het visioen van een christelijke republiek der letteren - een 'republiek' die in onze tijd gestalte kan krijgen als een 'netwerk' van door de christelijke traditie geïnspireerde hoger opgeleiden.


Secretariaat: Mr. Michel Bronzwaer MA, projectmedewerker; Dr. Joost van der Net, directeur; E-mail: info@thomasmore.nl


www.thomasmore.nl    Contact person: Kirstin Zeyer  e-mail     show 's-Hertogenbosch on map   


In SPIRIN
Partners in SPIRIN:

      staticmap?size=250x250&markers=Nijmegen,&markers=Bernkastel-Kues,&markers=Wien,&markers=Manila,&markers=Rome,&markers=Leuven,&markers=Schwerte,&markers=s-Hertogenbosch,&markers=Bernkastel-Kues,&markers=Wien,&markers=Antwerpen,&markers=Ottawa,&markers=Rome,&markers=USA,&markers=Hengelo,&markers=s-Hertogenbosch,&markers=Nijmegen,&markers=Nijmegen,&markers=Malta,&markers=Hildesheim,&markers=SHertogenbosch,&markers=Woerden,&markers=Nijmegen,&.jpg